Kim Kardashian şi Kanye West, nuntă la Florenţa

Vedeta de televiziune şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Florenţa, într-o fortăreaţă din secolul al-XVI-lea, anunță cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cuplul, care a anunţat iniţial că va organiza ceremonia la Paris, se va căsători weekendul viitor, în prezenţa a 1.000 de invitaţi, în Forte Belvedere, o clădire renumită din împrejurimile Florenţei, ce oferă o vedere impresionantă asupra oraşului, a confirmat pentru ziarul Daily Mail designerul Ermanno Scervino, care are afaceri împreună cu Kanye West în domeniul modei şi a devenit un prieten apropiat al rapperului.

"Pentru mine, Florenţa este cel mai frumos oraş din Europa şi unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Am emoţii foarte mari (în legătură cu nunta), dar sunt şi fericit.

Sunt un bărbat romantic", a declarat Kanye West pentru site-ul de ştiri din Florenţa La Nazione.

Conform unei surse, Kanye West a petrecut "câteva zile" în Florenţa în cursul acestei săptămâni şi s-a întâlnit cu Scervino în atelierul acestuia, ceea ce a alimentat speculaţiile că viitorii miri ar putea purta creaţii ale designerului italian la nuntă.

Fortăreaţa Forte Belvedere a fost construită în 1590 pentru marele duce Ferdinando di Medici în scopuri de apărare şi ca semn al puterii şi bogăţiei familiei Medici. Până în secolul al-XX-lea, fortăreaţa a servit ca sediu al trupelor de garnizoană, apoi a găzduit expoziţii şi evenimente, notează publicația citată de Mediafax.

Deşi Kim Kardashian a afirmat că va face nunta la Paris, cuplul intenţionează acum să organizeze doar o cină în capitala Franţei.
După aceea, oaspeţii se vor îmbarca la bordul unor avioane private şi vor zbura la Florenţa, pentru ceremonia de nuntă, ce va avea loc pe 24 mai.



În aprilie, Kim Kardashian şi Kanye West au trimis invitaţiile, în care oaspeţii erau rugaţi să poarte ţinute de cocktail pentru o cină care va avea loc la Paris, pe 23 mai, la ora 6 seara, fără să dezvăluie însă locul în care se va ţine nunta.

Pe lista invitaţilor figurează personalităţi renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld, şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.

Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod