Kim Kardashian şi Kanye West au stabilit data nunţii

Vedeta de televiziune Kim Kardashian şi rapperul Kanye West, care s-au logodit în octombrie 2013, se vor căsători pe 24 mai, la Paris.
Cei doi se vor căsători pe 24 mai, dar, potrivit publicaţiei US Magazine, invitaţii vor sosi la Paris cu câteva zile înainte de data ceremoniei, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Totodată, Kim Kardashian, aflată la a treia căsătorie, a afirmat de curând că îşi doreşte o ceremonie restrânsă şi că a tăiat de pe lista invitaţilor prieteni şi chiar membri ai familiei.

"Vom avea o nuntă intimă, superrestrânsă, iar, pe măsură ce înaintăm cu pregătirile, ne dăm seama că ne dorim să fie mai restrânsă (...) decât îşi închipuie lumea", a spus recent Kim Kardashian.

Pe de altă parte, Kanye West intenţionează să adauge pe lista invitaţilor personalităţi renumite din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld, şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Kim Kardashian şi Kanye West, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013, notează agenția Mediafax.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", de pe postul E!, este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.
Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod