Kim Kardashian, încă un selfie sexy - FOTO

Starleta americană a ajuns la 27 de milioane de admiratori pe Instagram şi a sărbătorit depăşirea acestui prag special publicând pe aceeaşi reţea de socializare un nou selfie sexy, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Noul selfie o prezintă pe vedeta de reality show, în vârstă de 34 de ani, pozând pe pat, în lenjerie intimă. Fotografia este însoţită de textul următor: "27 de milioane! Vă mulţumesc mult! Vă iubesc pe toţi!".

Kim Kardashian a publicat acel nou selfie sexy la doar câteva ore după ce presa americană a anunţat că familia Kardashian a semnat un contract impresionant, în valoare de 100 de milioane de dolari, cu postul de televiziune E!.

Se spune că mama surorilor Kardashian, Kris Jenner, în vârstă de 56 de ani, ar fi fost de acord cu extinderea pe patru ani a contractului familiei Kardashian cu acea reţea de televiziune, care va difuza astfel încă patru sezoane din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", o serie de continuări ale acestuia şi, posibil, alte câteva proiecte în spaţiul online, notează Mediafax.

Potrivit relatărilor din presa americană, fostul soţ al lui Kris Jenner, Bruce Jenner, nu va beneficia de pe urma extinderii contractului şi va părăsi show-ul după următorul sezon.

Bruce Jenner ar urma să aibă propriul show de televiziune, care va urmări tranziţia fostului soţ al lui Kris de la bărbat la femeie, în urma operaţiilor şi tratamentelor hormonale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod