Kim Kardashian este insărcinată! Starul aşteaptă al doilea copil cu Kanye West

Kim Kardashian a dezvăluit că aşteaptă al doilea copil cu Kanye West. Atrăgătoarea brunetă nu a ţinut secret faptul că şi-a dorit mult să-şi mărească familia, în ciuda problemelor pe care le-a avut în timpul primei sarcini, iar reality-show-ul de la E!, Keeping Up With the Kardashians, a arătat cât de greu i-a fost să rămână din nou gravidă.
Sezonul cu numărul 10 al seriei de succes Keeping Up With the Kardashians, difuzat la E! duminica, de la ora 21:00, îi urmăreşte „încercarea de a rămâne însărcinată a doua oară, care s-a dovedit a fi mai grea decât prima”, cum a povestit Kim. Vedeta a făcut tot ce a putut pentru a se asigura că are încă un copil, de la proceduri medicale dramatice, la escapade „obositoare” alături de soţul ei.

Autoarea cărţii Selfish a povestit la E! News ce părere are Kanye despre eforturile lor de a-şi mări familia. „Încercăm. Încercăm în fiecare zi. Nimeni n-ar putea încerca mai mult decât noi. A devenit obositor. Îmi spune mereu «La al doilea copil nu e la fel de distractiv ca la primul».” Kim a mai spus: „facem orice putem pentru a mai avea un copil, aşa că am ajuns în punctul în care nu mă mai stresează atât de mult asta. Şi poate că este momentul în care se va întâmpla, aşa se spune”. Ea a mai recunoscut că nu a renunţat la ideea de a folosi o mamă-surogat pentru al doilea copil: „Cred că dacă ajungem în punctul acesta o vom face, dar încercăm de peste un an şi aş face asta doar dacă am încerca de câţiva ani fără succes”, a mai spus Kim, cu altă ocazie.

Vedeta a născut-o pe North - sau Nori, cum o alintă familia ei - pe 15 iunie 2013, la Los Angeles, după o sarcină cu probleme, urmărită de întreaga presă. La scurt timp după ce a devenit mamă, Kim a vorbit despre micuţă pe blogul Romy & the Bunnies:  „Iubesc să fiu mamă. Te simţi atât de împlinită! Îmi place la nebunie chiar fiecare moment! De la felul în care fata mea râde cu mine, la toate mărunţişurile vieţii pe care ajungi să le apreciezi!”.

Bruneta de 34 de ani a mai adăugat: „Este dificil să jonglezi între maternitate şi carieră, dar cheia este să îţi stabileşti clar priorităţile.” La un an de când s-a născut fiica lor, pe 24 mai 2014, Kim și Kanye - sau Kimye (a.k.a. #cuplulcelmaicelebrudinlume) - s-au căsătorit la Forte di Belvedere în Florenţa (Italia), într-o ceremonie luxoasă, înconjuraţi de familie şi prietenii lor celebri.

În timpul unei discuţii emoţionante cu Kris Jenner, Kanye a spus despre doamnele din viaţa lui: „Am doi oameni speciali pentru care trăiesc... O familie întreagă pentru care trăiesc.” Kanye, acum ai trei! Felicitări familiei West! Urmăriți ultimele episoade din sezonul 10 al seriei Keeping Up With the Kardashians, duminica, de la ora 21:00, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod