Kim Kardashian, cu sânge pe față

Vedeta a postat pe internet imagini în care apare plină de pete de sânge pe faţă, acesta fiind rezultatul unui tratament facial cel puţin neobişnuit pe care şi l-a aplicat pentru "arăta şi a se simţi mai tânără".

Vedeta TV în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă încercând ultima modă în materie de tratament facial, şi anume liftingul cu sânge. "Îmi place să încerc orice te face să arăţi şi să te simţi tânără", a spus ea.

În timpul procedurii, lui Kim i-a fost extras sânge din braţ şi introdus într-un aparat pentru eliminarea trombocitelor. Sângele a fost apoi introdus în pielea feţei cu ajutorul a nouă ace de acupunctură, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Înainte de aceasta a trebuit să folosească nişte cremă anesteziantă pentru a reduce din durere. Rezultatele arată o Kim parcă scoasă dintr-un film de groază sau un accident de maşină, având pete de sânge pe toată faţa.

Filmările din timpul procedurii medicale urmează să fie difuzate în viitorul episod din reality show-ul "Kourtney and Kim Take Miami". Kim a fost însoţită la medic de cel mai bun prieten al ei, Jonathan Cheban, care s-a arătat atât de deranjat de tratament, încât părea că o să leşine.



Tehnica de înfrumuseţere este o versiune înnoită a tradiţionalului "facelifting vampir", care presupune o serie de injecţii dureroase aplicate în faţă. Tratamentul se numeşte astfel pentru că presupune folosirea propriului sânge al pacientului pentru a întineri aspectul pielii. Plasma este extrasă din sânge şi folosită în procedura neinvazivă, notează ziarul citat de Mediafax.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod