Kim Kardashian, cu sânge pe față

de Daniel Dumitrescu, 11 Martie 2013

Vedeta a postat pe internet imagini în care apare plină de pete de sânge pe faţă, acesta fiind rezultatul unui tratament facial cel puţin neobişnuit pe care şi l-a aplicat pentru "arăta şi a se simţi mai tânără".

Vedeta TV în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă încercând ultima modă în materie de tratament facial, şi anume liftingul cu sânge. "Îmi place să încerc orice te face să arăţi şi să te simţi tânără", a spus ea.

În timpul procedurii, lui Kim i-a fost extras sânge din braţ şi introdus într-un aparat pentru eliminarea trombocitelor. Sângele a fost apoi introdus în pielea feţei cu ajutorul a nouă ace de acupunctură, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Înainte de aceasta a trebuit să folosească nişte cremă anesteziantă pentru a reduce din durere. Rezultatele arată o Kim parcă scoasă dintr-un film de groază sau un accident de maşină, având pete de sânge pe toată faţa.

Filmările din timpul procedurii medicale urmează să fie difuzate în viitorul episod din reality show-ul "Kourtney and Kim Take Miami". Kim a fost însoţită la medic de cel mai bun prieten al ei, Jonathan Cheban, care s-a arătat atât de deranjat de tratament, încât părea că o să leşine.Tehnica de înfrumuseţere este o versiune înnoită a tradiţionalului "facelifting vampir", care presupune o serie de injecţii dureroase aplicate în faţă. Tratamentul se numeşte astfel pentru că presupune folosirea propriului sânge al pacientului pentru a întineri aspectul pielii. Plasma este extrasă din sânge şi folosită în procedura neinvazivă, notează ziarul citat de Mediafax.


Foto: Daily Mail

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod