Kim Kardashian, complet goală pe Instagram

Kim Kardashian a postat pe contul său de pe reţeaua de socializare o fotografie realizată în oglindă, în care apare complet goală. Starleta a scris în dreptul imaginii că i se pare că nu are cu ce să se îmbrace.
Kim, una dintre cele mai mediatizate vedete din Statele Unite, a născut în urmă cu trei luni un băieţel, pe care l-a numit Saint West. Vedeta a declarat în urmă cu puţin timp că duce o luptă aprigă cu kilogramele în plus şi că a reuşit să slăbească peste 13 kilograme într-un timp foarte scurt. 
 
"Sunt atât de încântată! Am slăbit până astăzi 13 kilograme, dar mai am încă 18 de dat jos. Sunt foarte hotărâtă. M-am îngrăşat 27 de kilograme în timpul sarcinii, dar am avut 4,5 kilograme în plus în ultimii ani, iar acum este momentul să-mi ating ţelul. Va fi al naibii de greu, dar pot să o fac şi abia aştept să împărtăşesc experienţa cu voi", le scria Kim fanilor săi de pe Twitter, la jumătatea lunii ianuarie.
 
Iar nudul postat de ea acum pe Instagram este, printre altele, menit să le arate fanilor evoluţia siluetei sale. Dar nu toţi cei care o urmăresc pe reţeaua de socializare au fost încântaţi de imaginea în care starleta apare goală, dar cu părţile intime acoperite cu o bandă neagră. Unii fani au acuzat-o că vrea să rămână permanent în centrul atenţiei, iar când duce la lipsă de inspiraţie, se dezbracă.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod