KFC caută viitoarele generații de lideri

Compania lansează programul de training remunerat Graduate Training, pentru absolvenții de facultate.
KFC lansează programul de training gratuit și remunerat Graduate Training, care se adresează tuturor absolvenților de studii superioare cu vârsta minimă de 22 de ani. Programul de pregătire intensivă se va desfășura pe parcursul a 18 luni, perioadă în care tinerii selectați vor parcurge metode rapide de formare și dezvoltare, care le vor oferi posibilitatea de a obține experiență în operațiunile restaurantului, vor învăța cum să conducă o echipă și își vor dezvolta cunoștințele de management.

La finalizarea programului de training, tinerii vor avea șansa de a conduce un restaurant din poziția de General Manager, într-una dintre locațiile KFC din București.

„Credem în tineri, în energia și spiritul lor ambițios de a schimba și de a avansa cât mai repede la nivel profesional.
De aceea, anul trecut am lansat un program de intenshipuri pentru studenți, iar acum Graduate Training. Știm că absolvenților de studii superioare le este uneori dificil să-și găsească un loc de muncă după finalizarea facultății și de aceea ne-am gândit să le lansăm provocarea unui training gratuit și remunerat, la finalul căruia pot ajunge să conducă unul dintre restaurantele KFC. Ne dorim ca ei să aibă parte de experiențe frumoase și de oportunități pentru a putea  învăța cât mai multe alături de unul dintre cele mai mari branduri din lume”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC şi Pizza Hut România.

În prima etapă a programului, participanții vor afla toate detaliile legate de produsele KFC, echipa din restaurant și responsabilitatile postului, pentru a înțelege cât mai bine activitatea și atribuțiile poziției de Restaurant General Manager.
Ulterior, ei vor aplica noțiunile învățate în perioada de training, de la cultura KFC la siguranța alimentelor, de la procedurile de securitate până la programul Customer Mania.

„M-am angajat în aprilie 2003 la KFC România în funcția de casier, când m-am hotărât să-mi iau viața în propriile mâini. La început, ideea de angajare a fost pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a avea un venit cinstit și rapid în timpul facultății, însă ulterior am fost captată, fără să-mi dau seama, de plăcerea de a lucra într-o echipă mare, tânără, alături de care descopeream zilnic lucruri noi, interesante, care mai târziu au contribuit la formarea mea profesională și personală.
Funcția de casier a fost înlocuită rând pe rând, cu alte trepte ierarhice: Supervisor, Assistant Manager, Manager. Ulterior au luat naștere și cele mai mari obiective personale, care m-au condus la următoarea treaptă de General Restaurant Manager, poziție pe care o ocup din anul 2008”
, spune Diana Costache, Restaurant General Manager KFC Băneasa Mall.

Mai multe informații despre program și responsabilitățile postului de Restaurant General Manager sunt disponibile pe http://www.kfc.ro/graduate.

Aplicațiile se pot trimite online pe http://www.kfc.ro/cariere/ sau la adresa de mail cv@kfc.ro în perioada 22 iunie – 10 iulie 2015, iar procesul de selecție se va desfășura pe parcursul lunii iulie, în mai multe etape: interviu telefonic, interviu de grup și individual.
Programul de training începe la 1 septembrie 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod