Keith Urban canta pentru Nicole Kidman

30 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Keith Urban canta pentru Nicole Kidman

Cantaretul de muzica country Keith Urban a scris o melodie pentru sotia sa, actrita Nicole Kidman, relateaza site-ul FemaleFirst. Kidman a fost de-a dreptul "emotionata" in clipa in care a auzit piesa.

Melodia "Thank You", scrisa de Urban in colaborare cu Rick Nowels, compozitor, contine versul "Ii multumesc lui Dumnezeu pentru binecuvantare si umilinta si pentru ca tu ai devenit sotia mea", vers care a sensibilizat-o foarte mult pe Nicole.

Solistul a declarat: "Muzica lui Rick a scos la iveala povestea asta, care a devenit un fel de confesiune - mult mai personala decat as fi avut intentia.
A fost ceva instinctual si a pornit din inima. Am inregistrat-o rapid, am luat apoi inregistrarea acasa si i-am cantat-o chiar in noaptea aceea. Cred ca a fost foarte emotionata".

Piesa este inclusa pe noul album al lui Keith Urban, "Defying Gravity", descris ca fiind "pozitiv si vesel".

Nicole Kidman si Keith Urban s-au casatorit in anul 2006 si au impreuna o fetita in varsta de opt luni, Sunday Rose. Cei doi isi petrec cea mai mare parte a timpului la resedinta lor din Nashville, unde duc o viata destul de linistita si departe de ochii presei.

Cantaretul a adaugat: "Locuim destul de izolat, dar iesim impreuna la plimbare si facem lucruri ca orice cuplu normal.
Ne bucuram sa putem merge la restaurant, la film, oriunde, oricand. Este o adevarata binecuvantare pentru noi sa putem face acest lucru".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod