Keira Knightley se mărită

Actriţa britanică se va căsători cu logodnicul ei în sudul Franţei, la sfârşitul acestei săptămâni, au afirmat mai multe surse pentru presa britanică.
James Righton, solistul trupei rock The Klaxons, a cerut-o în căsătorie pe actriţa britanică în mai 2012, după o relaţie de 15 luni. Nunta lor va avea loc în apropiere de Nisa, afirmă o sursă, citată de site-ul contactmusic.com.

"Cei mai mulţi dintre prietenii lor vor lua avionul pentru nunta lor, vineri. Au plănuit această ceremonie de ceva vreme, dar îşi doresc o nuntă mică şi privată. Ar putea să se căsătorească în cadrul unei ceremonii complet private şi într-un decor natural uluitor", a spus o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Cei doi artişti, care s-au mutat împreună la începutul anului 2012, s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune, editorul de modă Alexa Chung, în ianuarie 2011.

Keira Knightley a declarat într-un interviu recent pentru revista Marie Claire că nu este interesată de o nuntă mare şi somptuoasă: "Nu suntem genul de persoane care să aprecieze o nuntă mare.
Nu am nevoie de aşa ceva. Deocamdată încerc să mă bucur de această logodnă".

Actriţa britanică a avut o relaţie cu actorul Jamie Dornan, din 2003 până în 2005, şi apoi cu Rupert Friend, colegul ei din distribuţia filmului "Mândrie şi prejudecată", din 2004 până în decembrie 2010.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod