KAZAKY, “Dansatorii Madonnei” sau “cei mai extravaganti barbati pe tocuri”, vin in BAMBOO!

“Dansatorii Madonnei”, “cei mai extravaganti barbati pe tocuri” , “legenda pop ucrainiana”, “aparitiile androgine din prezentarile Dsquared”… intr-un cuvant, “Kazaky”.

Legenda muzicii pop ucrainiene vine in Romania pentru a sustine un extravagant show live pe scena din Bamboo, sambata, 18 Aprilie. Tot atunci, clubul va gazdui o prezentare spectaculoasa semnata Catalin Botezatu, dar si aniversararea renumitului Michel Adam, fondatorul Fashion TV.

Kazaky, sau “Boys in Heels”, dupa cum au fost numiti de renumita publicatie Americana “The New York Times” este o trupa de dansatori si cantareti ukrainieni formata din Kyrylo Fedorenko, Arthur Gaspar si Lazariev Artemii. A fost infiintata in Kiev in 2010 de catre Zhezhel si are la activ 3 albume si 9 single-uri.

“In The middle”, primul single lansat in 2010 a obtinut premiul de "Breakthrough of the Year Award" in 2010 la Myway Dance Awards, iar clipul se axeaza pe cei 4 membrii, la acea vreme, dansand in haine masculine si apoi schimbandu-si look-ul intr-unul androgin, purtand semnatura lor specifica, “stiletto heels”. Clipul a avut o urcare fulminanta in topurile de specialitate si a devenit in scurt timp de la lansare viral pe youtube. A urmat apoi single-ul “Love”, filmat doar in alb-negru, care le-a sporit si mai mult notorietate la nivel mondial.

Pe langa succesul single-urilor lansate, trupa Kazaky are in portofoliu nenumarate colaborari in industria fashion.

In 2011, au fost invitati pe scena unuia dintre cele mai mari evenimente din lume, balul caritabil “Life Ball 2011”, de la Viena, unde au deschis prezentarea “Dsquared2 Men” colectia primavara/vara 2012.  https://www.youtube.com/watch?v=zkej41IQj0U
 
Extravaganta trupa a primit nenumarate reviewuri pline de entuziasm si din partea publicatiilor internationale The New York Times, GQ, Billboard, DNA Magazine, Attitude, Dorian Magazine, Instinct, L'Officiel, Los Angeles Times, The New York Times cat si din partea designerilor cunoscuti pe plan international: Stefano Gabbana, Prabal Gurung, Francesco Scognamiglio sau Nicola Formichetti

Reactiile pozitive si cuvintele de lauda nu au intarziat sa apara nici din partea “greilor” din industria fashion.
Fashion editorul Anna Dello Russo, renumitul duo de fotografi Mert Alas si Marcus Piggott, designerii Dan & Dean Caten de la Dsquared2 si nu in ultimul rand, gurul criticilor de moda, renumitul Tim Blanks de la Style.com, care i-a numit  “four dizzy queens” with a “post-Gaga get-outta-my-way-bitch shtick.
 
Colaborarea care avea sa ii urce pe culmile succesului a venit, insa, odata cu videoclipul “Girl Gone Wild” al Madonnei, care a avut numai cuvinte de lauda la adresa trupei, numindu-I “extrem de profesionisti, seriosi si modesti”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod