Katie Holmes vrea să înfieze o fetiţă

Fiica biologică a actriţei, Suri, îşi doreşte o soră, așa că fosta soție a lui Tom Cruise plănuieşte să înfieze o fetiţă.

Katie Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise, în luna iunie, după şase ani de căsnicie, ar fi declarat recent că fiica ei biologică, Suri, îşi doreşte o surioară, fapt pentru care actriţa ia în considerare posibilitatea unei adopţii, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Suri a tot întrebat în ultima vreme dacă va avea o soră. Ea chiar se roagă în acest sens, în fiecare seară, fapt care o impresionează foarte mult pe Katie", a declarat o sursă apropiată actriţei, în vârstă de 33 de ani.


Aceeaşi sursă a mai spus că actriţa doreşte să adopte o surioară pentru Suri în următorul an.

Pe de altă parte, o altă persoană susţine că actriţa a contactat deja o agenţie care să o ajute să găsească o soluţie pentru adopţie. Potrivit aceleiaşi surse, actriţa ar prefera să adopte un copil în vârstă de doi ani, mai degrabă decât un nou-născut, relatează Mediafax.

Katie Holmes îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu fostul soţ, Tom Cruise, pentru că vrea ca fetiţa lor să îi aibă alături pe amândoi.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise.
Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod