Katie Holmes trebuie să-şi ţină gura

Actriţa a semnat o clauză de confidenţialitate care prevede că ea nu va vorbi despre viaţa personală a lui Tom Cruise sau despre scientologie.
Actriţa a semnat o clauză de confidenţialitate care prevede că ea nu va vorbi despre viaţa personală a lui Tom Cruise sau despre scientologie.

Clauza face parte din acordul de divorţ pe care Katie şi Tom l-au semnat recent, informează site-ul femalefirst.co.uk.

Cei doi actori care s-au despărţit luna trecută, după un mariaj de cinci ani, au acceptat luni termenii în care pun punct căsătoriei lor. "Confidenţialitatea a fost cheia. Dacă ea nu ar fi semnat că va păstra tăcerea, ar fi avut parte de o bătălie juridică foarte dură", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Mirror.

Avocaţii celor două staruri au anunţat că detaliile înţelegerii lor vor fi ţinute secrete.
Potrivit presei americane, Katie ar fi primit în schimb acceptul lui Tom pentru custodia primară asupra fetiţei lor de şase ani, Suri. Tatăl ei va avea dreptul de a o vizita periodic.

Custodia asupra copilului a fost negociată de cele două părţi foarte repede şi în termeni amiabili, evitându-se astfel un război în instanţă.

Potrivit site-ului TMZ.com, Tom şi Katie au înţeles că despărţirea şi neînţelegerile dintre ei ar fi produs daune ireparabile în creşterea fetiţei lor, astfel că au convenit să găsească rapid o soluţie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod