Katie Holmes, totul pentru fetiţa ei

Actriţa a încercat cu disperare să o scape pe fiica ei, Suri, de o o formă de interogare practicată de Biserica Scientologică, căreia actriţa i s-a opus cu înverşunare.

Actriţa a încercat cu disperare să o scape pe fiica ei, Suri, de o o formă de interogare practicată de Biserica Scientologică, căreia actriţa i s-a opus cu înverşunare.

Surse apropiate de Katie Holmes au declarat pentru site-ul tmz.com că în 2005 actriţa a aflat de la Tom Cruise că alţi copii au participat la un ritual scientologic pe care ea nu l-a acceptat de la bun început şi se temea că soţul ei o va implica pe Suri în acest proces.

Mai mulţi foşti membri ai Bisericii Scientologice, contactaţi de TMZ, au numit ritualul respectiv "testul la secundă".

Subiectul este bombardat cu întrebări personale la care trebuie să dea răspunsul instantaneu, în timp ce un aparat, denumit e-meter şi asemănător cu un detector de minciuni, sub pretextul depistării şi tratării problemelor de ordin spiritual.

Potrivit unor surse citate de TMZ, chestionarul include întrebări de genul:

- Ce ţi s-a zis să nu ne spui?
- Ai simţit vreodată că nu-ţi place un membru al familiei tale?
- Ai lovit vreodată un copil mai mic decât tine?
- Ai minţit vreodată un profesor?
- Ai făcut vreodată ceva de care ţi-e ruşine?
- Ai refuzat să asculţi de cineva de care trebuia să asculţi?
- Ai făcut ceva urât cu bună ştiinţă?

Foştii membri ai scientologilor au declarat că, în timpul chestionării, o persoană numită "auditor" colectează semnalele transmise de e-meter.

Ei consideră că acest proces este o formă subtilă de terorism psihologic, menit să-i facă pe copii să dea informaţii despre părinţii lor.

Convinsă că Tom e un scientolog irecuperabil, Katie a vrut să evite ca fiica lor să fie atrasă în acest curent şi a apelat la măsura extremă, divorţul, notează site-ul citat.

Foto: TMZ

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod