Katie Holmes, surprinsă fără machiaj

Fosta soţie a lui Tom Cruise a fost surprinsă joi pe picior greşit, după ce cu numai câteva zile înainte impresionase prin look-ul afişat la un eveniment monden. Îmbrăcată lejer şi fără a fi machiată deloc, Katie Holmes nu seamăna deloc cu vedeta strălucitoare care este pe covorul roşu.

Actriţa în vârstă de 33 de ani a mers la cumpărături cu părul prins în coadă şi fără a fi machiată, iar imaginea ei este cu totul diferită de cea afişată pe covorul roşu, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Cu doar câteva zile înainte, fosta soţie a lui Tom Cruise a impresionat pe covorul roşu, cu ocazia unei prezentări de modă la New York. Vedeta a venit să-l susţină pe designerul Narciso Rodriguez şi a impresionat pe toată lumea cu statura ei (1,79 metri), actriţa optand pentru o pereche de pantofi cu toc şi pentru clasica rochie neagră mulată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod