Katie Holmes și Tom Cruise, împreună de dragul fetiței

Actriţa îşi va petrece Sărbătoarea Recunoştinţei împreună cu fostul soţ, pentru că vrea ca fiica lor să îi aibă alături pe amândoi.

Holmes, care s-a despărţit de Tom Cruise după şase ani de căsnicie, vrea ca fiica ei, Suri, în vârstă de şase ani, să se bucure de această vacanţă împreună cu ambii părinţi. Cei trei vor petrece această sărbătoare în staţiunea Telluride din statul american Colorado, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Tom şi Katie sunt hotărâţi să-i arate lui Suri că încă sunt prieteni şi părinţi devotaţi", a declarat o sursă, adăugând că Sărbătoarea Recunoştinţei - marcată în a patra joi a lunii noiembrie - este foarte importantă pentru ambii actori.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de patru luni, întrucât lucrează la un nou proiect la Londra.


 
Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea.
Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an, notează Mediafax.

Potrivit presei americane, Tom Cruise şi Katie Holmes au rămas în relaţii amicale şi continuă să comunice unul cu celălalt, de dragul fiicei lor Suri, care locuieşte cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.

Foto:  Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Noiembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod