Katie Holmes şi Tom Cruise, acord de pace

Actorii americani au semnat un acord amiabil prin care rezolvă chestiunea divorţului, la mai puţin de două săptămâni după ce şi-au anunţat despărţirea.
Actorii americani au semnat un acord amiabil prin care rezolvă chestiunea divorţului, la mai puţin de două săptămâni după ce şi-au anunţat despărţirea.

"Cazul e rezolvat, iar acordul a fost semnat. Suntem încântaţi pentru Katie şi familia ei", a declarat Jonathan Wolfe, avocatul actriţei Katie Holmes, într-un comunicat făcut public luni. "Mulţumim avocaţilor lui Tom (Cruise) pentru profesionalismul lor, care a permis să ajungem la această soluţie rapidă", a adăugat el, fără să ofere alte precizări.

Katie Holmes, în vârstă de 33 de ani, a anunţat pe 29 iunie că a iniţiat procedura prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise.
Actorul, care a împlinit săptămâna trecută vârsta de 50 de ani, s-a declarat "întristat" din cauza divorţului, care se pare că l-a luat prin surprindere.

Acordul amiabil la care au ajuns Tom Cruise şi Katie Holmes ar trebui să pună capăt "bătăliei" mediatice în care s-au implicat în ultimele zile apropiaţii celor doi actori, notează Mediafax.

Katie Holmes şi Tom Cruise au publicat de altfel, luni, un comunicat comun în care au insistat asupra voinţei lor de a-şi proteja fiica, Suri, în vârstă de şase ani.
"Vrem să colaborăm în calitate de părinţi, spre binele fiicei noastre. Dorim să păstrăm doar pentru noi acele subiecte care au legătură doar cu familia noastră".

Cei doi actori îşi exprimă totodată "respectul reciproc" pentru "credinţele fiecăruia". Acest termen pare a fi o aluzie la biserica scientologică, o organizaţie religioasă controversată din care face parte Tom Cruise în calitate de membru eminent al acesteia, şi care pare a se afla în centrul problemelor din cuplul Cruise-Holmes.

Crescută în religia catolică, Katie Holmes s-a alăturat cultului scientologic după ce l-a cunoscut pe Tom Cruise.
Potrivit presei americane, rolul cultului scientologic în educaţia micuţei Suri s-ar afla la originea procedurii de divorţ lansate de Katie Holmes, care se teme ca această congregaţie să nu o considere de acum înainte o ameninţare şi să înceapă să o urmărească şi să o supravegheze.

Organizaţia religioasă a dezminţit formal astfel de practici, iar câţiva dintre prietenii lui Tom Cruise au spus că divorţul nu are nimic de-a face cu organizaţia.

Însă, despre acest subiect, ca şi despre altele, Katie Holmes şi Tom Cruise nu fac - la fel ca avocaţii lor - alte precizări, observă Mediafax.

Detaliile financiare ale acordului semnat sunt după câte se pare protejate prin clauze de confidenţialitate foarte stricte, în condiţiile în care Tom Cruise face parte dintre actorii cei mai influenţi şi cei mai bine plătiţi de la Hollywood.

Întrebat în legătură cu acordul semnat, agentul de presă al starului, Amanda Lundberg, a răspuns: "E o chestiune privată".

Site-ul TMZ.com anunţa însă luni că acest document "extrem de complicat" a încredinţat actriţei Katie Holmes custodia principală asupra micuţei Suri, în timp ce Tom Cruise va beneficia de un drept de vizită.

Acordul include totodată şi restricţii, în cazul în care fiica cuplului va fi iniţiată în chestiuni religioase, inclusiv în scientologie, adaugă TMZ.com, citat de Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod