Katie Holmes s-a mutat într-un apartament de lux după despărţirea de Tom Cruise

După anunţul şocant al despărţirii de Tom Cruise, Katie Holmes îşi vede de viaţa ei cu o precizie mecanică. Actriţa în vârstă de 33 de ani şi-a luat fetiţa şi s-a mutat într-un apartament imens pe care l-a închiriat în zona Chelsea, din Manhattan, New York.

După anunţul şocant al despărţirii de Tom Cruise, Katie Holmes îşi vede de viaţa ei cu o precizie mecanică. Actriţa în vârstă de 33 de ani şi-a luat fetiţa şi s-a mutat într-un apartament imens pe care l-a închiriat în zona Chelsea, din Manhattan, New York.

Noul vecin al vedetei, Christopher Hyland, editorul aplicaţiei Hyland magazine, dezvoltată pentru iPhone, şi-a deschis uşa apartamentului său pentru câteva fotografii care oferă o idee despre cum arată locuinţa vedetei.

Hyland locuieşte la etajul 12, iar apartamentul său, similiar cu cel al actriţei, are o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi şi este de vânzare pentru 23 de milioane de dolari. Locuinţa este decorată cu picturi ale maeştrilor şcolii Hudson-River (perioada 1820-1880) şi artefacte din Grecia antică şi din perioada Imperiului Roman, relatează New York Daily News, citat de cotidianul britanic Daily Mail.

Katie s-a mutat săptămâna trecută la noul domiciliu, dar pe 27 iunie, cu o zi înainte de a depune cererea de divorţ, ea a fost văzută, împreună cu fiica ei, Suri, într-un magazin din Manhattan, unde a cumpărat flori, detergent, diverse articole pentru curăţenie, ulei de măsline şi alte mărunţişuri, semn că şi-a pregătit fiecare mişcare, notează US Weekly.

Katie a semnat în secret, acum trei săptămâni, contractul de închiriere, pentru o sumă estimată la 12.000 de dolari pe lună.



Între timp, Tom Cruise, care a împlinit marţi 50 de ani, i-a interzis soţiei sale să semneze pentru un rol în continuarea filmului "Dawson's Creek" ("Cei mai frumoşi ani"), producţia care a făcut-o celebră pe Katie Holmes şi în care ar fi apărut alături de fostul ei prieten, Joshua Jackson. "Producătorii erau pe punctul de a o convinge să semneze pentru reunirea trupei din film. Tom s-a opus vehement şi s-a gândit că ar fi rău pentru ea să ajungă atât de jos. Pe Katie n-o interesa cât de jos crede el că este <<Dawson Creek>>, Vroia să joace în filmul ăsta şi să se reîntâlnească cu fanii ei. Şi să se distreze, ceva ce ea rar face", a declarat o sursă pentru publicaţia US Weekly.

Tom Cruise se afla în Islanda, unde era ocupat cu filmările pentru SF-ul "Oblivion", când Katie a depus cererea de divorţ, săptămâna trecută.
Starul s-a întors în California marţi dimineaţă, iar presa americană speculează că în curând va începe războiul pentru fetiţa lor, Katie fiind hotărâtă să facă absolut orice îi stă în putinţă pentru a obţine custodia unică.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, Katie a văzut cum fosta lui soţie, Nicole Kidman, a fost scoasă din vieţile copiilor, aşa că e decisă să lupte cu orice preţ. Tom şi Nicole au o fată, Isabella (19 ani) şi un băiat, Connor (17 ani). "Bella şi Connor nu erau aşa de apropiaţi de Nicole, iar Katie e determinată să nu iasă din viaţa lui Suri. Bella şi Connor sunt devotaţi tatălui lor şi Scientologiei. Katie a observat asta, acesta e unul dintre motivele pentru care a cerut custodia unică", a declarat o sursă din anturajul lui Katie Holmes.

"Katie nu va accepta să aibă un rol secundar în viaţa fiicei sale şi este pregătită să se lupte la tribunal cu Tom.
Katie n-are de gând să cedeze şi va face tot ce e posibil pentru a se asigura că o va creşte singură pe Suri"
, a adăugat sursa amintită.

Surse din anturajul lui Katie Holmes au declarat recent că cei doi actori, căsătoriţi din 2006, nu se vor lupta pentru împărţirea averii, întrucât contractul prenupţial prevede că, la divorţ, fiecare parte va primi exact cât avea înainte de căsătorie. În plus, Katie s-a căsătorit din dragoste şi nu divorţează pentru a se îmbogăţi.

Actriţa a depus cererea de divorţ la New York, unde instanţele au tendinţa de a acorda mai uşor custodia unică asupra copiilor, dar e de aşteptat ca Tom Cruise, unul dintre cele mai infleunte staruri de la Hollywood, să nu stea cu mâinile în sân.

5 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod