Kate Winslet, cea mai bine imbracata femeie in 2009

de Nicoleta Tarantus, 17 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Kate Winslet, cea mai bine imbracata femeie in 2009

Actrita britanica domina lista celor mai bine imbracate zece femei ale anului 2009 realizata de editorii revistei People. Winslet a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie pe covorul rosu in 2009, pentru stilul ei unic, sofisticat si sexy, potentat de eleganta moderna a Hollywood-ului si de acele forme de invidiat.

Potrivit People, actrita Reese Witherspoon are "cele mai frumoase fuste mini", starul din "Liceul muzical", Vanessa Hudgens, reprezinta cel mai bine stilul hippie sic, in timp ce Freida Pinto, actrita indiana ce a jucat in filmul "Vagabondul milionar", foloseste "cele mai frumoase combinatii de culori".

Pe lista celor mai bine imbracate zece femei ale anului 2009 au mai fost incluse Cameron Diaz ("cei mai frumosi jeansi), Nicole Ritchie ("cele mai frumoase tinute pentru femei insarcinate"), Beyonce ("cel mai sic stil pentru strada") si Kim Kardashian ("cei mai frumosi bikini").

Brad Pitt si Robert Pattinson au fost inclusi pe lista celor mai bine imbracati barbati ai anului 2009.

Fosta membra a juriului emisiunii "American Idol", cantareata si coregrafa Paula Abdul, dar si actrita Renee Zellweger sunt femeile care au avut cele mai urate rochii pe covorul rosu in 2009.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod