Kate vrea un băieţel, William vrea fetiţă

Ducesa Kate a declarat că nu cunoaşte sexul bebeluşului ei, dar îşi doreşte un băieţel, în timp ce soţul ei, prinţul William al Marii Britanii, speră ca primul copil al cuplului princiar să fie o fetiţă.
Ducesa de Cambridge, însărcinată în cinci luni, a făcut această dezvăluire duminică, într-o scurtă conversaţie pe care a purtat-o cu un soldat, în timpul ceremoniei organizate de Ziua Sfântului Patrick, duminică, în onoarea Gărzii Irlandeze, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax.

"Am întrebat-o: «Ştiţi dacă va fi o fetiţă sau un băieţel?», iar ea mi-a răspuns: «Încă nu»", a declarat militarul Lee Wheeler.

"A spus: «Mie mi-ar plăcea să avem un băieţel, iar lui William i-ar plăcea să avem o fetiţă»", a adăugat acelaşi soldat din Irish Guard.

Lee Weeler mai spune că ducesa de Cambridge i-ar fi dezvăluit faptul că ea şi soţul ei nu au ales deocamdată numele viitorului lor copil, care va fi al treilea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Această ceremonie anuală organizată în onoarea Gărzii Irlandeze de Ziua Sfântului Patrick a avut loc la Aldershot, în sudul Angliei.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod