Kate Moss, relaţie "foarte intensă" cu noul ei iubit, contele Nikolai Von Bismarck

Presa susţine că supermodelul britanic s-a despărţit de soţul său


Modelul britanic şi soţul ei, care s-au căsătorit în 2011, le-au spus unor prieteni apropiaţi că relaţia lor nu mai poate fi "reparată", iar rockerul Jamie Hince, chitaristul trupei The Kills, ar fi afirmat că aşteaptă ca soţia lui "să îşi continue viaţa" şi să demareze procedura de divorţ.

Un apropiat al cuplului a dezvăluit atunci pentru tabloidul The Sun că problemele din căsnicia celor doi ar fi fost cauzate de faptul că renumitul fotomodel britanic era mult prea geloasă pe relaţiile de prietenie ale soţului ei cu alte femei.

Kate Moss şi Jamie Hince s-au căsătorit pe 1 iulie 2011 în Marea Britanie.

Kate Moss are o fiică, Lila Grace, născută în 2002, ce provine din relaţia cu editorul de modă Jefferson Hack.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ, notează Mediafax.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bine fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod