Kate Moss, după 20 de ani: A pozat pentru revista în care a apărut acum două decenii

La aproape 40 de ani, Kate Moss rămâne un supermodel foarte apreciat. Ea a pozat recent pentru patru variante de copertă ale revistei i-D, în care a apărut în 1993, pe când avea doar 19 ani.

La aproape 40 de ani, Kate Moss rămâne un supermodel foarte apreciat. Ea a pozat recent pentru patru variante de copertă ale revistei i-D, în care a apărut în 1993, pe când avea doar 19 ani.

În acea fotografie, transpusă pe un fond albastru, Kate, aflată deja pe o pantă ascendentă a carierei sale, apărea îmbrăcată într+un pulover foarte lung, cu mânecile până la genunchi.

 

Pentru a celebra cele două decenii în care a dominat lumea modei, Kate Moss a realizat un pictorial publicat de revista i-D, în care prezintă o colecție de primăvară.

Într-una dintre imagini, ea are un look natural și un colier de cristal, iar în altă fotografie apare topless, cu o fundă roz care îi acoperă un sân.



Supermodelul care câștigă 6,8 milioane de euro pe an prezintă mai multe ținute haute couture realizate de case prestigioase, precum Dior, Yves Saint Laurent, Prada și Balanciega, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Nu este pentru prima oară când Kate Moss pozează în astfel de ipostaze. În noiembrie anul trecut, ea a apărut dezbrăcată pe coperta revistei Interview. Și nu singură, ci alături de Naomi Campbell.
Cele două manechine celebre au realizat cu această ocazie şi un pictorial, iar în textul care însoţeşte fotografiile alb-negru îşi exprimă admiraţia pe care o au una pentru cealaltă. Declaraţiile lor sunt cuprinse într-un interviu publicat în revista Interview cu titlul: "Te iubesc, Kate! Naomi Campbell discută cu Kate Moss".



Cele două modele, care au apărut ultima oară împreună într-o revistă atunci când au pozat pentru coperta ediţiei franceze a revistei Vogue, în 2008, au vorbit despre începuturile carierelor lor din industria modei.

Celebrul model britanic, renumit şi pentru faptul că nu vorbeşte în public despre viaţa ei privată, a acceptat să apară într-un film documentar care îi este dedicat, aflat în pregătire la Londra.



Data lansării noului documentar nu a fost deocamdată confirmată, însă, potrivit revistei Grazia, agentul de presă al modelului în vârstă de 38 de ani a confirmat faptul că aceasta a permis unei echipe de filmare să o urmeze şi să o filmeze în călătoriile pe care le va întreprinde în cadrul turneului mondial de promovare a cărţii autobiografice, notează Mediafax.



Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume.
Top modelul britanic este cunoscut pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod