Kate Middleton împlineşte 31 de ani

Ducesa Catherine, soţia prinţului William al Marii Britanii, împlineşte miercuri vârsta de 31 de ani, o aniversare pe care o va celebra de o manieră discretă şi sobră, după un început de sarcină dificil.
Potrivit palatului St. James, ducesa de Cambridge va sărbători evenimentul "într-un cadru privat", fără îndoială în casa pe care cuplul princiar o deţine pe Insula Anglesey din nordul Ţării Galilor, aflată în apropiere de baza Royal Air Force, unde a fost repartizat prinţul William.

La peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa Catherine au anunţat, pe 3 decembrie, că urmează aibă primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă de multe luni de întregul regat, notează agenţia Mediafax.

Spitalizarea pentru câteva zile a ducesei britanice la începutul lunii decembrie la Londra din cauza unor greţuri puternice cauzate de sarcină, a precipitat acel anunţ oficial.

Începutul ei de sarcină a fost însă umbrit de sinuciderea unei asistente medicale din acea clinică londoneză, victimă a unei farse telefonice organizate de doi jurnalişti ai unui post radiofonic din Australia, care doreau să obţină informaţii despre starea de sănătate a ducesei.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, al doilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011 la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod