Kate Middleton, Crăciun la mama acasă

Prinţul William şi ducesa Catherine vor petrece Crăciunul la familia Middleton şi nu la reşedinţa familiei regale britanice, deoarece un eveniment oficial ar fi prea obositor pentru Kate, care este însărcinată şi recent a fost spitalizată din cauza unor complicaţii, informează ziarul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cei doi îşi vor petrece sărbătorile la reşedinţa familiei ducesei Catherine din Bucklebury, Berkshire, au anunţat reprezentanţii casei regale britanice. În ultimele zile au existat speculaţii dacă ducesa va petrece sau nu sărbătorile alături de familia regală, la Sandringham.

Prinţul William şi ducesa Catherine şi-au petrecut Crăciunul, anul trecut, la Sandringham. Atunci, ducesa de Cambridge a primit sute de scrisori de la admiratori.

Decizia celor doi de a nu sărbători Crăciunul în cadru oficial a fost aprobată de Regina Elizabeth a II-a şi de către Ducele de Edinburgh.

Prima apariţie formală în public a ducesei de Cambridge de când a anunţat oficial că este însărcinată a avut loc în cadrul galei BBC de premiere a personalităţilor din sport din 2012, unde Catherine a apărut zâmbind, în aplauzele publicului, după două săptămâni de greţuri severe, notează Mediafax.

La peste un an şi jumătate de la somptuoasa căsătorie a lor, prinţul William şi soţia lui Catherine, ambii în vârstă de 30 de ani, au anunţat pe 3 decembrie că aşteaptă primul lor copil, care va ocupa poziţia a treia în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Fericitul eveniment a fost însă umbrit de internarea prinţesei Catherine la spitalul King Edward al VII-lea din centrul Londrei, din cauza "hyperemesis gravidarum", o formă severă de greţuri matinale care se manifestă prin ameţeală şi stare de vomă la femeile gravide aflate în primele trei luni de sarcină.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod