Kate Hudson este disputata de doi barbati

Facebook Twitter Comenteaza
Din 26 septembrie 2008, in premiera pe marile ecrane din Romania, MediaPro Distribution prezinta comedia romantica "Doi burlaci si-o... blonda" / "My Best Friend's Girl", un film care aduce in rolurile principale nume precum: Kate Hudson, Jason Biggs, Dane Cook si Alec Baldwin.

Cu un subiect departe de a fi unul tipic pentru comediile romantice, filmul "Doi burlaci si-o... blonda" prezinta povestea traznita a unui cuplu complet incompatibil. Desteapta, frumoasa si incapatanata, Alexis (Kate Hudson) este fata visurilor lui Dustin (Jason Biggs).
Dar, dupa doar 5 saptamani de relatie, indragostitul Dustin impinge lucrurile prea departe si Alexis se vede obligata sa ia o pauza – definitiva. Devastat si disperat sa o aduca inapoi, Dustin apeleaza la prietenul lui cel mai bun, Tank (Dane Cook) – specialistul in impacari.

Cu toate ca la prima vedere, Tank si Alexis, cele doua personaje principale ale productiei "Doi burlaci si-o... blonda" / "My Best Friend's Girl", par a fi foarte departe de ceea ce se numeste un cuplu compatibil, asta nu face decat sa acorde filmului autenticitatea de care avea nevoie.
Tank este un celibatar convins, care si-a transformat talentul de a ofensa si de a manipula femeile intr-o a doua slujba. Iar Alexis, femeia ideala pentru multi barbati care se gandesc la insuratoare, e satula de relatii monogame si vrea doar sex ocazional.

Adevarata relatie si chiar dragostea se nasc tocmai din incompatibilitatea lor, ceea ce face din "Doi burlaci si-o... blonda" / "My Best Friend's Girl" o comedie nebuna, sexy si fara retineri.

Filmul va rula la cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria, Cinema City Timisoara si Cinema City Iasi.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod