Karla Alvarez a murit

Actriţa, o vedetă a telenovelelor mexicane, în care s-a remarcat interpretând roluri negative, a murit la vârsta de 41 de ani, aparent din cauza unei insuficienţe respiratorii, a anunţat jurnalistul mexican Gustavo Adolfo Infante.

Artista mexicană, al cărei trup neînsufleţit a fost descoperit în apartamentul ei din Ciudad de Mexico, a apărut în acest an în telenovela "Que Bonito Amor". Potrivit presei mexicane, Karla Alvarez ar fi fost dependentă de alcool şi suferea de o tulburare de alimentaţie, scrie site-ul variety.com, citat de agenţia Mediafax.

Karla Alvarez s-a remarcat cu rolul din telenovela "Maria Mercedes". Printre alte telenovele de succes în care a jucat de numără producţii precum "Buscando El Paraiso", "Acapulco, Cuerpo y Alma", "Mi Querida Isabel", "La Mentire", "La Intrusa", "Alma Rebelde", "Inocente De Ti", "Heridas de Amor" şi "Las Tontas No Van Al Cielo".

Vedeta a fost căsătorită doi ani cu actorul mexican Alexis Ayala şi a avut apoi o relaţie cu regizorul Armando Zafra.

În urmă cu o lună, actriţa mexicană a fost implicată într-un caz anchetat de poliţie care a inclus deturnarea unui automobil. Ea a anunţat cu acea ocazie că suferă de cancer, deşi nu este clar dacă acel diagnostic a fost confirmat, notează Mediafax.


Născută în Ciudad de Mexico, actriţa a apărut şi într-un reality show, "Big Brother VIP", în 2003.


Foto:

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • doble pe 20 Nov 2013, 11:57
    actrita,KARLA ALVAREZ.

    r.i.p.d.e.p.dumnezeu s- o odihneasca amurit prea tanara ,pacat de ea ,a fost si frumoasa .

    2
    0

  • Chrissttinna pe 19 Nov 2013, 12:59
    Karla Alvarez

    Nu imi vine sa creeed ca a muriiitt!!:((( Dumnezeu sa o odihneasca in pace!:(((

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod