Karaoke Star şi concert Liverpool la Hard Rock Cafe

Vineri, 3 februarie, ora 21.00, Hard Rock Cafe te invita sa-ti faci curaj pentru o seara de karaoke pe cinste, iar sambata seara esti asteptat la un concert aniversar, dedicat trupei Beatles.

Vineri, 3 februarie, ora 21.00, Hard Rock Cafe si Avon te invita sa-ti faci curaj pentru o seara de karaoke pe cinste si sa faci cunostinta cu noua apa de toaleta Perfect Strenght, noul hit parfumat promovat de Smiley.


Playlistul serii va include piese cunoscute din repertoriul unor mari trupe si artisti: Bon Jovi, Aerosmith, The Beatles, AC/DC, Elvis Presley, Queen, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.


Intrarea la serile de Karaoke este libera.

Concert Liverpool - “Love me do” în Hard Rock Cafe

Vino sambata, 4 februarie, la ora 22.30, la primul concert aniversar “Love Me Do”, dedicat uneia dintre cele mai faimoase si de succes trupe din istoria muzicii – The Beatles.


Spectacolul, care ii va avea ca invitati pe Dan Helciug (Spitalul de Urgenţă), Cornel Ilie (Vank ) şi Amalia Ştefania (Blaxy Girls), va celebra 40 de ani de la lansarea single-ului “Love Me Do”, piesa care le-a adus celor patru artisti consacrarea pe piata muzicala britanica si prima pozitie in topurile americane.

Show-ul nu va fi unul deloc usor de uitat - membrii trupei Liverpool promit o reprezentatie totala, cu proiectii de filme, vestimentatie adecvata, prezentari ale melodiilor si influente originale de blues si jazz care vor reinvia hiturile The Beatles.


Pretul unui bilet la concert este 25 de lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • neku pe 3 Feb 2012, 17:40
    Se implinesc 50 de ani!

    "Love me do" a incantat urechile ascultatorilor in 62'. Noi asa am scris pe blog. http://bucuresti.tourneo.ro/concert-the-liverpool-band-love-me-do-hard-rock-cafe-4-februarie-2012-ora-2230_6516.html

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod