Kanye West, pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt

Rapperul a fost pus oficial sub acuzare pentru agresiune şi tentativă de furt, în urma unei altercaţii pe care muzicianul american a avut-o cu un fotograf pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles, a anunţat Procuratura din acest oraş.
Altercaţia a avut loc pe 19 iulie, a precizat Frank Mateljan, purtătorul de cuvânt al Procuraturii din Los Angeles.

Înregistrarea video a incidentului, publicată pe site-ul TMZ.com, îl prezintă pe Kanye West în timp ce ieşea din aeroport, aruncând priviri duşmănoase în direcţia fotografilor prezenţi la faţa locului. La un moment dat, rapperul american s-a oprit în faţa unuia dintre fotografi şi s-a năpustit asupra lui, relatează agenția Mediafax.

Frank Mateljan spune că rapperul, în vârstă de 36 de ani, a încercat să ia echipamentul de fotografiat aflat în posesia acelui paparazzo.
 
 
Pentru fiecare dintre cele două capete de acuzare, Kanye West riscă o pedeapsă de şase luni de închisoare.

Muzicianul american trebuie să se prezinte la Tribunalul din Los Angeles pe 10 octombrie.

Kanye West a devenit o ţintă frecventă a paparazzilor după ce a început anul trecut o relaţie cu starleta americană Kim Kardashian.
Cei doi au devenit părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod