Justin Bieber şi Selena Gomez s-au împăcat

Cântăreţul canadian s-a împăcat cu iubita lui, actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez, de care se despărţise în luna noiembrie.
Cele două tinere vedete nord-americane au fost fotografiate sărutându-se în aeroportul din oraşul Salt Lake City, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Bieber şi Gomez au petrecut câteva zile de vacanţă împreună, weekendul trecut, în acest oraş din statul american Utah.

Potrivit Daily Mail, ei au fost însoţiţi în acea vacanţă de un alt cuplu adulat de adolescenţii americani, alcătuit din cântăreaţa de muzică pop-country Taylor Swift şi iubitul ei, Harry Styles.

Justin Bieber şi Selena Gomez s-au despărţit în luna noiembrie, dar s-au împăcat la puţin timp după aceea.

Potrivit bloggului lui Perez Hilton, motivul care a cauzat despărţirea cuplului a fost prietenia tot mai strânsă dintre Bieber şi fostul iubit al Selenei, cântăreţul Nick Jonas.

Justin Bieber, în vârstă de 18 ani, şi Selena Gomez, în vârstă de 20 de ani, şi-au făcut publică relaţia în februarie 2011, notează Mediafax.


Foto: AFP / Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Decembrie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • 4everaBELIEBER pe 5 Ian 2013, 17:05
    DSAA

    :) haha bn a facut k incepeam sa ma cam indoiesc de gomez (aburelii):-j saracul justin :( app auzi tu mada fii mai explicita si + justin nu e excroc hai k cu asta m-ai lovit la coransonn ROIUUU

    0
    2

  • mada pe 25 Dec 2012, 11:36
    relatia

    Daca Selena vede asta sa stie ca Justin Bieber e un nesimtit si te rog sa il lasi in pace pe excroc.

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod