Justin Bieber, arestat la Miami!

Cântărețul în vârstă de 19 ani a fost reținut, joi, de polițiștii americani pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului și drogurilor, precum și pentru participarea la curse auto ilegale.

Starul conducea un Lamborghini închiriat când a fost oprit de poliția din Miami Beach. Potrivit autorităților, Bieber și prietenii săi și-au folosit mașinile pentru a opri traficul pe o stradă dintr-un cartier rezidențial, la 4.30 noaptea, apoi au organizat curse auto ilegale.

"Testele au arătat că Bieber era sub influența drogurilor", a declarat șeful serviciului de Poliție, Raymond Martinez.


Conform presei americane, în seara respectivă cântărețul a fost văzut în timp ce părăsea un club, însoțit de o tânără frumoasă, fotomodelul Chantel Jeffries. Bieber a postat o imagine pe Instagram după o vizită într-un magazin cu articole de skateboard, apoi și-a petrecut timpul în compania amicilor săi.



Starul era incoerent și își ținea mâinile în buzunare în momentul arestării, scrie site-ul tmz.co, citat de cotidianul britanic Daily Mail. El a opus rezistență când a fost reținut de polițiști, lucru care îi va agrava situația din punct de vedere judiciar.



Presa americană a scris că Bieber a cheltuit, în weekendul trecut, 75.000 de dolari într-un club de striptease.

Săptămâna trecută, polițiștii au percheziționat vila din California a artistului, în urma unei plângeri depuse de un vecin. Detectivii s-au prezentat la domiciliul lui Justin Bieber din Calabasas, la aproximativ 40 de kilometri nord-vest de Los Angeles, după ce un vecin l-a acuzat pe cântăreţul canadian că a aruncat cu ouă pe faţada casei sale, într-un incident petrecut pe 9 ianuarie.
În timpul descinderii la domiciliul artistului, un bărbat a fost arestat pentru posesie de narcotice, după ce poliţiştii au găsit cocaină, aflată într-un loc vizibil.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a fost reţinut la domiciliu în timp ce poliţiştii căutau dovezi ale atacului, inclusiv imagini preluate de pe camerele de supraveghere ale reşedinţei cântăreţului.

Bărbatul arestat s-a dovedit a fi rapperul Lil Za, în vârstă de 20 de ani, care apare frecvent în fotografii alături de Justin Bieber, conform site-ului tmz.com. Pe acest site au apărut fotografii şi un material video cu Lil Za, pe numele său real Xavier Smith, care era dus în cătuşe la maşina unui poliţist.
Acest caz de vandalism a fost considerat un delict deoarece a provocat pagube de 20.000 de dolari, conform proprietarului, care a justificat costul ridicat prin faptul că faţada casei a fost construită cu lemn şi cărămidă din import.

Nu este primul incident legat de droguri în care a fost implicat Justin Bieber. În iulie anul trecut, în autocarul cu care artistul călătorea în turneul său mondial, polițiștii au depistat prezența unor urme de marijuana și de alte substanțe interzise, notează Daily Mail.

În 2013, artistul canadian a fost acuzat că a condus cu viteză o maşină sport Ferrari şi că a scuipat un vecin, după ce acesta s-a plâns de petrecerile de la domiciliul cântăreţului.

La momentul respectiv, procurorii nu au iniţiat un proces împotriva lui Bieber în nici unul dintre cazuri.

Justin Bieber, în vârstă de 19 ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

Cântărețul în vârstă de 19 ani se află acum în custodia Poliției. Potrivit postulului de televiziune Sky News, Bieber va fi transferat de la secția de poliție la un centru corecțional, de unde va putea ieși pe cauțiune.




Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod