Justin Bieber are o nouă prietenă: o cățelușă

Starul a postat pe rețeaua Instagram o fotografie cu noua sa achiziţie, căţeluşa Esther, scrie agenția UPI, citată de Agerpres.

Artistul în vârstă de 21 de ani a postat o fotografie pe Instagram, în care apare ținând în brațe animalul, o femelă din rasa Yorkshire Terrier, alături de un mesaj în care anunță că este cel mai nou membru al familiei Bieber.

Fotografia a fost făcută în weekend, în timp ce artistul intra într-un restaurant Maestro ținând-o în brațe pe Esther, relatează tabloidul online american TMZ, citat de Agerpres.



Justin Bieber, în vârstă de 20 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii.

Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod