Justin Bieber, acuzat de tentativă de furt

Starul a fost pus sub acuzare pentru tentativă de furt, au declarat, marţi, surse oficiale din Departamentul de poliţie din Los Angeles, după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora cântăreţul ar fi încercat să sustragă telefonul mobil al unei tinere.
Cântăreţul canadian, în vârstă de 20 de ani, nu a fost nici arestat, nici interogat, a spus Rosario Herrera, purtătorul de cuvânt al Departamentului de poliţie din Los Angeles.

Detectivii au chestionat şi victima, care a reclamat presupusa infracţiune. Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 10.30, în cartierul Van Nuys din Los Angeles.

Potrivit informaţiilor din presă, Justin Bieber ar fi încercat să sustragă telefonul mobil al unei tinere, incident care a fost raportat poliţiei în cursul zilei de marţi, fără să fie oferite informaţii suplimentare.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie neîntreruptă de probleme cu legea pe care le-a avut Justin Bieber în ultima vreme, notează agenția Mediafax.
Pe 23 ianuarie, Justin Bieber a fost arestat, în Miami Beach, pentru conducerea autoturismului sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru participarea la o întrecere între maşini, fiind însă eliberat a doua zi pe cauţiune. La momentul respectiv, Bieber a spus poliţiştilor că, înainte de a se urca la volanul automobilului, marca Lamborghini, a consumat alcool, marijuana şi medicamente care se eliberează pe bază de reţetă.

Justin Bieber va fi audiat într-un proces ce va avea loc în iulie, la Miami, pentru acuzaţiile de conducere a maşinii sub influenţa alcoolului şi cu permisul expirat şi pentru împotrivire la arestare.


De asemenea, în luna februarie, Bieber a fost acuzat de agresarea unui şofer de limuzină, în Toronto.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod