Justin Bieber a vandalizat un hotel

Cântăreţul canadian este investigat de poliţia din Rio de Janeiro, după ce a fost fotografiat, marţi, alături de câţiva membri ai anturajului său, în timp ce vandaliza cu un spray cu vopsea zidurile unui hotel de lux din cartierul São Conrado.
În urma plângerilor unor paparazzi brazilieni, potrivit cărora gărzile de corp ale lui Justin Bieber i-ar fi acostat în timp ce îl fotografiau, poliţia din Rio de Janeiro a declarat că va cerceta dacă artistul canadian a încălcat legile locale referitoare la distrugerea proprietăţii.

Poliţia civilă braziliană a precizat într-un comunicat că a luat deja declaraţii de la un purtător de cuvânt al lui Justin Bieber şi că va continua să strângă informaţii despre incident, relatează Mediafax.

Poliţia federală din Brazilia, care se ocupă cu problemele de migraţie, a negat informaţiile din presa locală conform cărora ar fi încercat să îl împiedice pe Justin Bieber, care avea programat un concert în Asuncion, capitala Paraguayului, să părăsească ţara.

Justin Bieber, care a concertat la Rio de Janeiro în cadrul turneului său din America de Sud, a fost pe prima pagină a tabloidelor braziliene după ce a fost surprins în clubul Centaurus din Rio, care în trecut a fost închis pentru prostituţie.
Tabloidele au publicat fotografii despre care s-a afirmat că ar fi ale cântăreţului, înfăşurat într-un cearşaf pentru a-şi ascunde identitatea, în timp ce ieşea din club, la sfârşitul săptămânii trecute, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod