Justin Bieber a fumat canabis şi a luat Xanax

Cântăreţul canadian a fumat canabis şi a luat comprimate de Xanax înainte de a fi arestat la Miami pentru conducerea periculoasă a automobilului sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a anunţat joi poliţia americană.
"Conducea având în organism Xanax şi marijuana atunci când a fost arestat, săptămâna trecută, de poliţia din Miami Beach", a declarat sergentul Robert Hernandez, furnizând presei şi o copie cu rezultatele testelor toxicologice ale artistului în vârstă de 19 ani.

Aceste date preliminare divulgate de biroul procurorului din regiunea Miami Dade nu precizează însă cantitatea de canabis, nici cea de Xanax pe care Justin Bieber le avea în organism.

Tânărul star canadian, implicat în numeroase scandaluri în Statele Unite, este convocat pe 14 februarie la un tribunal din Miami, unde ar trebui să fie în mod oficial pus sub acuzare pentru conducerea automobilului sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, fără permis valid, şi pentru opunere la arestare - delicte comise pe 23 ianuarie, după o noapte agitată, notează agenția Mediafax.

Justin Bieber a fost arestat la primele ore ale dimineţii, atunci când participa la o cursă ilegală de automobile într-o zonă rezidenţială din Miami Beach, la bordul unui automobil Lamborghini decapotabil.
El ar fi participat la acea cursă alături de un tânăr rapper din California.

Potrivit procesului verbal întocmit de poliţie, Justin Bieber, care nu are vârsta legală pentru a consuma alcool în Statele Unite (21 de ani), a întâmpinat dificultăţi în a executa testul de alcoolemie.

Miercuri seară, cântăreţul canadian a pledat nevinovat la cele trei capete de acuzare formulate împotriva sa, într-o declaraţie pe care avocaţii lui au prezentat-o unui tribunal din Miami, relatează Mediafax.

În aceeaşi zi, tânărul artist s-a prezentat la Poliţia din Toronto care, după două ore de audieri, l-a acuzat oficial de agresiune împotriva unui şofer de limuzină, comisă pe 30 decembrie 2013.
Starul canadian va fi judecat pe 10 martie la Tribunalul din Toronto pentru acest caz.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod