"Junior Smart", un program pentru copilul tau

13 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
"Junior Smart" este un program de training pentru copiii cu varste intre 5 si 12 ani, care are ca scop dezvoltarea personala a fiecarui individ in parte. Acest program se desfasoara pe parcursul a trei cursuri diferite, astfel:

Cursul I "Vreau sa fiu manierat!" - este un curs in care copiii vor invata cum sa aplice cu placere bunele maniere in orice situatie s-ar afla si cum sa fie mai atenti la sfaturile pe care le primesc de la parinti si profesori.

Cursul II "Vreau sa stiu tot!" - este un curs de cultura generala care are ca scop familiarizarea copiilor cu domenii precum astronomie, geografie, istorie, biologie, literatura, mitologie, arta, sport, anatomie, folclor.
Prin intermediul acestui curs, copiii vor fi mai interesati sa cunoasca, sa descopere, sa exploreze si sa studieze pentru a afla lucruri noi si interesante care le dezvolta inteligenta si imaginatia.

Cursul III "Vreau sa fiu cel mai bun!" – este un curs in care copiii vor invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala si sa-si descopere propria personalitate, cum sa-si organizeze timpul, cum sa lucreze in echipa... mai pe scurt micutii vor invata cum sa-si puna in valoare abilitatile, talentul si cunostintele pentru a avea de câstigat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod