Julia Roberts, în pragul divorțului?

Se pare că lucrurile nu merg prea bine între Julia Roberts și soțul ei, Danny Moder. Cei doi ar fi pe punctul să divorțeze, potrivit ultimei ediții a publicației Star Magazine.

După ce a trebuit să facă față morții surorii ei vitrege, vedeta lansată datorită comediei "Pretty Woman" s-ar confrunta în prezent cu grave probleme conjugale. Sinuciderea lui Nancy Motes ar fi dat peste cap căsnicia ei cu cameramanul Danny Moder, susține revista Star Magazine, citată de Agerpres.

"Danny și-a dat seama la moartea lui Nancy cât de lipsită de suflet poate fi Julia", a spus un apropiat al celor doi pentru revista americană. Moder nu era de acord cu felul în care Roberts se purta cu sora ei, care a lăsat de altfel o scrisoare în care o acuză pe actriță.



Relația dintre Julia Roberts și sora ei nu este singurul motiv de dezacord între cei doi soți.

Potrivit unor surse anonime, Danny Moder nu mai suporta gelozia permanentă a soției, care îl urmărea peste tot. "Julia vrea să îl păstreze aproape pe Danny deoarece îi este foarte teamă că o poate înșela. Îl tratează ca pe un copil, îi verifică telefonul, se uită pe e-mail-urile și mesajele pe care i le trimit alte femei și controlează unde se duce și când", precizează sursa.

Tensiunile între cei doi, care sunt căsătoriți de 12 ani și au trei copii (gemenii Hazel Patricia și Phinnaeus Walter, născuți 2004, și Henry Daniel, în 2007) ar fi atât de mari, încât ideea divorțului nu ar fi exclusă, chiar dacă Julia Roberts se străduiește să păstreze în public imaginea unui cuplu unit.



Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod