Judecătorul de la "MasterChef" despre faptul că și-a lovit soția: "Nu te duci la poliţie pentru două-trei palma"

Cel mai controversat participant al show-ului de gătit difuzat de Pro TV a recunoscut că şi-a pălmuit soţia. Gabriel Apostol, care a ţinut prima pagină a ziarelor din cauza mai multor scandaluri în care a fost implicat, legate de violenţă, a vorbit despre acest incident.
Până acum, el a evitat să discute despre problemele din familia sa, dar în ediţia de marţi a emisiunii a recunoscut că şi-a lovit consoarta.

Mărturisirea a fost făcută într-un moment în care a acceptat să vorbească despre relaţia cu partenera sa de viaţă, notează Libertatea.

"Am vorbit cu soţia, suntem în relaţii acceptabile. Am avut o perioadă grea. Împăcarea e o chestie destul de complicată. Eu nu mai am încredere în ea de la chestia cu poliţia. Nu te duci tu la poliţie să faci plângere penală pentru două-trei palme, alea se puteau rezolva între noi", a spus Gabriel în ediţia de marţi seară a "MAsterChef".

Judecătorul din Piteşti a intrat în atenţia presei în luna decembrie, când soţia sa, şi ea magistrat, l-a acuzat că a lovit-o.
Femeia a depus plângere penală la Poliţie, după ce a avut nevoie de câteva zile de recuperare.

Incidentul a survenit după ce Apostol s-a încăierat cu doi poliţişti pe autostrada Bucureşti - Piteşti şi după un scandal-monstru cu angajaţii unui magazin, notează Libertatea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod