Jude Law, tată pentru a cincea oară

Actorul britanic a devenit tată pentru a cincea oară, după ce fosta lui iubită, cântăreaţa Catherine Harding, a născut recent o fetiţă, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.
Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al starului britanic, într-un articol publicat în tabloidul Daily Mail.

"Pot să vă confirm naşterea fiicei lui Jude Law şi Catherine Harding. Amândoi sunt încântaţi de acest eveniment şi cer presei să le respecte viaţa privată", a declarat agentul actorului Jude Law.

El nu a dezvăluit deocamdata data naşterii şi nici numele pe care l-a primit bebeluşul.

Sarcina cântăreţei a fost confirmată în octombrie 2014 de acelaşi agent de presă, care a dezvăluit faptul că Jude Law şi Catherine Harding "nu mai au o relaţie de cuplu, însă sunt hotărâţi să participe în mod egal la creşterea copilului lor", relatează Mediafax.

Jude Law are trei copii - fiii Rafferty şi Rudy şi fiica Iris - din căsătoria sa cu actriţa britanică Sadie Frost, dar şi o fiică în vârstă de cinci ani din relaţia de scurtă durată pe care a avut-o cu modelul american Samantha Burke.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod