Juanes - favoritul premiilor Latin Grammy

18 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Juanes - favoritul premiilor Latin Grammy

Cea de-a noua editie Latin Grammy Awards a avut loc la Houston, Texas, si l-a avut in prim plan pe Juanes. Acesta a adaugat 5 noi trofee la colectia sa de 12, devenind astfel artistul cu cele mai multe premii Grammy castigate vreodata.

Juanes a plecat acasa cu premiul pentru Albumul Anului, castigat cu "La Vida... es un Ratico", dar si cu cele pentru Best Male Pop Album, Record of The Year, Song of the Year si Video of the Year (toate pentru "Me Enamora").

Juanes a cantat "Me Enamora', "Odio Por Amor"/ "Time To Change" si "Si Tu Estas Ahi", un duet surpriza, cu John Legend.

In curand, Juanes va lansa editia de lux a albumului "La Vida... es un Ratico".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • real4real pe 16 Sep 2009, 12:36
    Hello

    Eu sunt contactarea dumneavoastra cu ajutorul traducator Google. Pot să scriu în limba engleză, dacă vă vorbesc limba engleză. Bună ziua dragi, Vârsta, rasa, distanţa şi de stare civilă sunt factori care nu se scrie. I am 23 ani tineri. Am nevoie de cineva sa ma trateze ca pe un sunet lady.You ca un om din visele mele pe profilul dvs, astăzi şi sună bine, aşa că am contactat tu pentru relaţii. Eu am preferinţele mele, şi nu cred că este necesar pentru dragoste să fie separate de vârstă. Toate femeile au un om de visul lui. Ne pare rau profilul meu nu este suficient, dar vă va spune mai multe despre mine şi fotografiile mele, dacă aţi găsit timp pentru a scrie-mi prin e-mail (blessingsimon123@yahoo.com) grijă să ştiu. Cu respect inima dulce Blessing. Vă rugăm să vă asiguraţi că scrie direct la cutia mea poştală.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod