Jose Carreras vrea sa cunoasca orasul de pe Bega

Facebook Twitter Comenteaza
Jose Carreras a solicitat organizatorilor concertului pe care il va sustine in data de 20 iulie, la Strandul Tineretului din Timisoara, sa ii planifice un tur al municipiului pentru a cunoaste mai bine orasul de pe Bega, transmite agentia Newsin.

Cu ocazia concertului, Carreras va primi o placheta de argint, care ii va fi inmanata de primarul orasului, si o diploma de excelenta din partea Ordinului Maltez pentru contributia sa caritabila.

Concertul va fi o serata mediteraneana, in doua parti. Vor fi serenade napoletane, tangouri argentiniene si un imn catalan al iubirii.
Artistul va canta alaturi de sopranele Sabina Puertolas si Alexandra Coman.

Pentru timpul pe care il va petrece la Timisoara, tenorul a cerut cafea proaspata decofeinizata, ceai negru si verde, de menta si musetel, zahar, indulcitor, lapte, lamaie, un pahar cu miere, sase sticle de apa minerala plata Evian sau Vittel necarbogazoasa si sase sticle cu diferite sucuri. De asemenea, a mai cerut bomboane asortate pentru tuse sau dureri de gat, bomboane din plante, de menta sau similare, gustari cu diferite sortimente de sunca, bacon, cascaval, rulouri asortate si pâine neagra, fursecuri asortate si fructe, pahare asortate si vase din portelan.

Conform agentiei Newsin, in garderoba lui Jose Carreras, decoratiile trebuie sa fie atragatoare, cu aranjamente florale, insa fara miros sau polen.
Atat Carreras, cat si sopranele doresc in garderoba o oglinda venetiana mare.

Carreras va sosi la Timisoara in 19 iulie, cu un avion privat, si va fi intampinat de autoritatile locale la Aeroportul International "Traian Vuia". Vor urma repetitii alaturi de orchestra Filarmonicii Banatul.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod