Jose Carreras, concert cu casa inchisa

Facebook Twitter Comenteaza
Jose Carreras, concert cu casa inchisa

Concertul pe care renumitul tenor Jose Carreras il va sustine sambata, 4 octombrie 2008, la Sala Palatului va avea loc cu casa inchisa. Toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment au fost epuizate, fondurile obtinute astfel urmand a fi folosite integral in cadrul programului "Sponsorizeaza un copil".

Alaturi de Jose Carreras vor urca pe scena Salii Palatului soprana Alexandra Coman, baritonul Angel Odena, cu participarea Orchestrei Filarmonicii "George Enescu", condusa de maestrul dirijor David Gimenez.
Elitele muzicii clasice, reunite la Bucuresti pentru un adevarat regal simfonic, vor fi intampinate cu numeroase aranjamente florale, atat in sala de spectacol, cat si in zona de backstage.

Camerele din culise vor fi mobilate intr-un stil sobru si elegant, in culori asortate, iar oglinzile venetiene si pianina reprezinta cerinte obligatorie ale maestrului Jose Carreras. Pe parcursul vizitei in Romania, renumitul tenor va avea la dispozitie o limuzina Mercedes si va fi cazat intr-un hotel de lux din centrul capitalei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod