Jose Carreras cântă la București. Care sunt cererile sale

Tenorul îşi doreşte să aibă în cabina de la Sala Palatului, unde va cânta vineri seară, un pian, flori şi oglinzi.
Tenorul îşi doreşte să aibă în cabina de la Sala Palatului, unde va cânta vineri seară, un pian, flori şi oglinzi.

Carreras va cânta la Bucureşti alături de invitaţii săi speciali - dirijorul David Gimenez şi soprana Natalia Kovalova.

Tenorul va avea parte de cele mai bune condiţii la Bucureşti, atât la hotel, cât şi în cabina din culise.
Conform cerinţelor tenorului, cabina din culise trebuie să fie foarte bine luminată, dar în niciun caz cu lumină de tip neon. Cabina trebuie să fie dotată cu umidificator de aer, oglinzi şi un pian.

Artistul doreşte să aibă multe flori şi plante în cabină, dar care să nu aibă mirosuri puternice şi nici polen, relatează Mediafax.

La capitolul mâncare, Jose Carreras doreşte să mănânce mini-sandvişuri cu diferite sortimente de şuncă, brânză, bacon, rulouri asortate şi pâine neagră, fursecuri asortate, fructe, suc de portocale, Cola Light, apă Evian sau Vittel, ceai negru, verde şi de muşeţel.
De asemenea, artistul doreşte ca toate vasele să fie din porţelan.

În cele câteva zile pe care le va petrece la Bucureşti, tenorul plănuieşte să se plimbe puţin prin oraş. Acesta doreşte să meargă la un restaurant cu specific românesc pentru a încerca bucate tradiţionale. De asemenea, el vrea să deguste şi celebra palincă românească, despre care a auzit numai cuvinte de laudă.

Pe tot timpul şederii sale în Capitală, organizatorii i-au pus la dispoziţie patru limuzine dotate cu sisteme de siguranţă de ultimă generaţie şi tehnologie multimedia performantă, TV-Tuner, DVD-player, sistem de sonorizare sorround.
Tenorul va fi însoţit în permanenţă de doi bodyguarzi.

Concertul lui Jose Carreras va avea loc vineri, începând cu ora 20.00, la Sala Palatului și se anunţă a fi unul de zile mari, Carreras declarând că a pregătit împreună cu invitaţii săi un spectacol mixt, cu arii de operă foarte cunoscute publicului. Programul include, de asemenea şi genul tipic spaniol numit zarzuela şi canţonete napoletane, informează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod