Jorge ii cinsteste azi, de ziua lui, pe artistii de la “Te cunosc de undeva”

Jorge isi sarbatoreste azi ziua de nume muncind, pe scena, alaturi de artistii care participa la show-ul „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.
Artistul, pe numele sau real George Papagheorghe, si-a umplut portbagajul masinii sale cu sticle de bautura, suc si apa plata, patru torturi, fursecuri si prajituri si, incarcat cu plasele grele, a intrat in studiourile unde se filmeaza finala concursului de la Antena 1. Acolo a avut grija sa ii cinsteasca pe toti membrii echipei, peste 100 la numar.

Jorge este, de altfel, foarte atasat de acest format de televiziune, el participand pana in prezent la trei sezoane.

Pe unul l-a castigat, iar in fiecare editie a dovedit ca este un artist complex, deosebit de talentat, capabil sa intre in pielea unor tipologii diferite de cantareti renumiti peste tot in lume.

Au devenit astfel legendare prestatiile sale in care i-a imitat pe Freddie Mercury, Beyonce, Elvis, Michael Jackson, Elena Gheorghe, Inna sau Naarghita.

Azi, pe platoul de filmare al emisiunii, Jorge s-a intalnit a petrecut alaturi de membrii juriului, Andreea Balan, Aurelian Temisan, Ozana Barabancea, Andrei Araditz, de prezentatorii Alina Puscas si Cosmin Selesi, precum si alaturi de concurentii Alina Eremia, Lidia Buble, Oana  Sarbu, Denisa Tanase, Raluca Tanase, Andrei Stefanescu, Kamara, Liviu Varciu, Daniel Iordachioaie si Cezar Ouatu.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod