Jorge a donat bani fără să își mai toarne apă în cap

I-a provocat însă pe Ștefan Hrușcă, Horia Brenciu și Ștefan Bănică la Ice Bucket Challenge!
George Papagheorghe, îndrăgitul artist cunoscut sub numele de Jorge, s-a implicat în renumita campanie umanitară Ice Bucket Challenge cu scopul de a strânge fonduri pentru dezvoltarea programelor de sprijinire a celor suferinzi de screloză laterală amiotrofică.

Spre deosebire de colegii lui de breaslă, care au mizat pe spectacol vărsându-și apă cu cuburi de gheață pe cap, Jorge a preferat să doneze bani, de altfel scopul principal al campaniei.

Artistul a transferat 100 de dolari în contul asociației ALS intrând totuși în joc și provocându-i în continuare pe Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Ștefan Hrușcă pentru a-și turna apă cu gheață sau a dona, pur și simplu, banii necesari campaniei.

“Vă rog să NU mă nominalizați la #icebucketchallenge.
Astept luna DECEMBRIE. Am 3 prieteni pe care îi voi nominaliza atunci: Ștefan Hrușcă, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr”
, a scris Jorge pe rețeaua de socializare, în dreptul fotografiei care atestă donația făcută.

Ștefan Bănică a făcut, de altfel, primul pas spre îndeplinirea provocării, apreciind pe Instagram postarea artistului.

Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, este cântăreț, actor, dansator și prezentator de televiziune apreciat în musicalul de succes “Romeo și Julieta”, dar și în producții de televiziune de anvergură precum “Dansez pentru tine”, “Te cunosc de undeva” și “România dansează”.

Jorge este, mai nou, una din vedetele participante la noul sezon GOLD al show-ului “Te cunosc de undeva” ce va fi difuzat în această toamnă la Antena 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod