Joni Mitchell, internată de urgenţă într-un spital din Los Angeles


Cântăreaţa, una dintre figurile de legendă ale industriei muzicale din era Woodstock, a fost internată marţi într-o clinică din Los Angeles, după ce şi-a pierdut cunoştinţa în reşedinţa ei din acelaşi oraş, se afirmă într-un mesaj publicat pe site-ul artistei, informează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

Potrivit aceluiaşi text, artista, ajunsă între timp la vârsta de 71 de ani, se simte bine şi este optimistă. Ea şi-a recăpătat cunoştinţa în ambulanţa ce o transporta spre spitalul din Los Angeles în care a fost internată.

Joni Mitchell va efectua o serie de analize şi teste medicale în secţia de terapie intensivă a acelei clinici, dar este conştientă şi optimistă.

Detalii despre afecţiunea de care suferă celebra cântăreaţă şi despre natura acestei urgenţe medicale nu au fost date publicităţii.

Potrivit site-ului TMZ.com, citat de agenţia Mediafax, Joni Mitchell a fost transportată la spital după ce serviciile de urgenţe au primit un apel telefonic din vila ei din Los Angeles în care apelantul vorbea despre o femeie care şi-a pierdut cunoştinţa.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod