Jonas Brothers isi lanseaza prima carte

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Jonas Brothers isi lanseaza prima carte

Disney Book Group va publica o carte ce va detalia in exclusivitate momente inedite de la concertele Jonas Brothers. Cei trei frati, castigatori ai discului de platina, care vor aparea in propriul film realizat de canalul Disney, Camp Rock, au fost de acord sa publice in aceasta carte fotografii in exclusivitate alaturi de declaratii incendiare.

Cartea va fi publicata in toamna lui 2008 si va oferi fanilor posibilitatea de a patrunde in viata din spatele scenei a celor trei Jonas Brothers – Kevin, Joe, si Nick.
Cei trei se declara foarte fericiti pentru ca li s-a oferit posibilitatea de a povesti fanilor tot ceea ce traiesc in timpul concertelori, cum se distreaza impreuna, sperand ca fanii sa traiasca in mod similar concertele sustinute de ei, descoperind lucruri noi despre Jonas Brothers prin intermediul acestei carti.

In America au atins deja statutul de superstar, odata cu lansarea albumului de debut, "Jonas Brothers" care a ajuns pe locul 5 in Topul Billboard in primele saptamani de la evenimentul de lansare; iar in octombrie 2007, a avut loc debutul primului turneu solo al trupei in Statele Unite, de un real succes, vara aceasta incepand cu un prim turneu mondial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Georgiana pe 14 Mar 2009, 17:03
    Cartea Jonas Brothers

    Cand va aparea cartea si in Romania?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod