Jon Stewart, cel mai influent bărbat din 2010

Rezultatul unui sondaj realizat de Askmen.com l-a plasat pe realizatorul TV, Jon Stewart pe primul loc în topul celor la influenţi bărbaţi din 2010.
Rezultatul unui sondaj realizat de Askmen.com l-a plasat pe realizatorul TV, Jon Stewart, pe primul loc în topul celor la influenţi bărbaţi din 2010.

Pe locul secund s-a clasat fondatorul companiei Microsoft, Bill Gates, iar medalia de argint a fost câştigată de Mark Zuckerberg, creatorul platformei sociale Facebook.

Primele cinci locuri au mai fost completate, în ordine, de Steve Jobs, cofondator şi preşedinte executiv al grupului Apple, pe poziţia a patra, şi de rapperul Kanye West care s-a clasat pe locul al cincilea.

Preşedintele american Barack Obama, care va fi invitat săptămâna aceasta în emisiunea "The Daily Show with Jon Stewart", moderată de bărbatul de pe poziţia 1 a acestui top, a ocupat doar locul 21.

Mai mult de o jumătate de milion de cititori AskMen, împreună cu cei care se ocupă de publicaţie, au votat numele celor care au intrat în acest top al celor mai influenţi bărbaţi din 2010.
Aceste personaje vor intra în istorie pentru că au marcat anul 2010. Faţă de anii trecuţi, lucrurile s-au schimbat considerabil pentru Mark Zuckerberg care în 2009 s-a clasat pe locul 4, dar şi primul preşedinte de culoare american care în 2008 a ocupat prima poziţie a topului.
28 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod