Jon Secada lupta cu cancerul

7 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jon Secada lupta cu cancerul

Doi muzicieni de legenda, Jon Secada si Olivia Newton John, au o cauza comuna - lupta cu cancerul. De curand ei s-au intalnit in cadrul unei gale caritabile, "Pink and Blue for Two", gala ce s-a desfasurat la elegantul hotel Raleigh din Miami.

Evenimentul a avut ca scop strangerea de fonduri, aproximativ 5 milioane de dolari, si promovarea in comun a cauzei bolnavilor de cancer la san si cancer de prostate. Olivia Newton John, amfitrioana acestei seri, ea insasi o fosta bolnava de cancer la san, a spus ca "trebuie pus un mare accent pe detectare din timp a acestei boli". La eveniment au participat peste 1.000 de persoane, care au donat sume importante de bani, cel mai mic bilet de intrare avand un pret de 500 de dolari.

Super starul cubano-american, Jon Secada va veni luna aceasta impreuna cu orchestra sa in Europa pentru un turneu in care este inclusa si tara noastra.
Spectacolul ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 19 mai este organizat in Romania de International Creative Artists.

Jon Secada este detinatorul a trei premii Grammy. Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numara "Just Another Day", "Angel", "I’m Free" si "If You Go".


Pe langa colaborari cu Luciano Pavarotti si Frank Sinatra, Secada este si coproducatorul unor hituri precum "She’s All I Ever Had", interpretata de Ricky Martin, si "Baila", in interpretarea lui Jennifer Lopez.

Preturile biletelor pentru concertul lui Jon Secada  din data de 19 mai, de la Sala Palatului:

  • VIP - 250 lei
  • Cat I  - 150 lei
  • Cat II - 100 lei
  • Cat III - 65 lei

Biletele se gasesc la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta si pe site-urile: www.bilete.ro,  www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod