Jojo e mândră: A absolvit cursul de bijutier!

Actriţa a învăţat să mânuiască pânze de traforaj şi instrumente de sudură la cursul de bijutier pe care l-a terminat şi se declară "îndrăgostită de întregul proces" prin care o idee devine o bijuterie frumoasă.

Cătălina Grama recunoaşte, însă, că nu e deloc simplu: "Îţi trebuie răbdare, voinţă şi precizie. Însă eu le am pe toate atunci când fac un lucru de care sunt cu adevărat pasionată. Sunt în stare să pictez ore în şir şi pierd noţiunea timpului când trebuie să topesc, să pilesc, să modelez şi să asamblez o bijuterie! E un lucru incredibil să vezi cum se naşte ceva din mânile tale!".

Jojo spune că a fost mereu o perfecţionistă, aşa că a vrut să vadă şi să înţeleagă în cele mai mici amănunte ce înseamnă să creezi o bijuterie: "Am vrut să merg la un curs de specialitate care să mă înveţe mai mult despre lumea fascinantă a bijuteriilor.

Noţiunile noi îmi vor fi de mare ajutor şi în ceea ce priveşte partea de creaţie."



"Să lucrezi cu pânze de traforaj şi instrumente de sudură e ceva diferit. Însă fiecare meserie în parte are gradul ei de dificultate. Dar dacă pui suflet în ceea ce faci nu mai simţi greul", a adăugat actriţa.

Fiecare bijuterie Gramaldy pe care o vinde Jojo este nu doar un accesoriu preţios, ci spune şi o poveste: "Voi spune prin bijuteriile create de mine alte poveşti. Despre mine şi lucrurile care mă pasionează", a explicat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod