Johnny Hallyday a fost externat

de Ileana Voicu Ghinea, 24 Decembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Johnny Hallyday a fost externat

Artistul isi va petrece sarbatorile alaturi de familie, acasa, pentru ca a fost externat din spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles unde a fost internat timp de 16 zile. In varsta de 66 de ani, cantaretul francez a fost internat pe 7 decembrie, din cauza unei infectii aparute dupa operatia de hernie de disc efectuata la Paris, pe 26 noiembrie.

"Medicii au considerat ca starea lui de sanatate s-a ameliorat si ca aceasta permite transportarea pacientului la domiciliu, alaturi de familie, continuand insa tratamentele medicale care ii sunt indispensabile si beneficiind de o asistenta medicala adaptata", se afirma in acelasi comunicat de presa, citat de Mediafax.

"Johnny (Hallyday - n.r.) doreste un Craciun Fericit tuturor fanilor sai si ii multumeste publicului pentru toate marturiile de afectiune pe care le-a primit in aceasta perioada", se afirma in incheierea comunicatului.

Pentru cantaretul francez, aceasta externare reprezinta sfarsitul unui cosmar: operat pe 26 noiembrie la Paris, de catre "chirurgul starurilor", Stephane Delajoux , cantaretul a ramas internat in clinica pariziana doar doua zile si a luat avionul spre Los Angeles, la doar patru zile de la acea interventie chirurgicala.

La sosirea pe aeroportul din Los Angeles, fotografii l-au surprins pe Johnny Hallyday deplasandu-se cu ajutorul unui scaun cu rotile.
Internat de urgenta, "idolul tinerilor", cum era denumit rockerul francez la inceputul anilor '70-'80, a fost plasat de doua ori in coma artificiala de catre medicii americani si a trebuit operat din nou.

Starea lui de sanatate din acel moment era destul de grava, iar familia rockerului a venit de urgenta de la Paris, pentru a fi alaturi de el. David, fiul sau, si el cantaret, fosta sotie Nathalie Baye si fiica lor Laura Smet, ambele actrite, au zburat la Los Angeles, atunci cand muzicianul se afla plasat in coma artificiala, o interventie care a avut scopul de a-i micsora suferinta si de a usura tratamentul.

Johnny Hallyday a deschis o actiune in justitie impotriva chirurgului care l-a operat, puternic contestat de producatorul muzical al starului francez, Jean-Claude Camus, care a vorbit despre un "masacru".
La randul sau, chirurgul Stephane Delajoux a anuntat ca va depune plangere in justitie pentru defaimare.

"Am fost la un pas de moarte. Din acest motiv vreau sa cunosc adevarul", a scris Johnny Hallyday de pe patul sau de spital, intr-o scrisoare adresata unui judecator parizian, care a analizat, luni, cererea cantaretului de initiere a unei expertize medicale.

Foto: Mediafax

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod