Johnny Depp vrea să renunţe la actorie

Starul se gândeşte serios să renunţe la actorie după eşecul celui mai recent film al său, "Călăreţul singuratic/ The Lone Ranger".
La doar 50 de ani, actorul multimilionar a mărturisit că vrea să renunţe la actorie şi să se concentreze asupra altor lucruri.

"Mă întrebaţi dacă sunt lucruri pe care le fac cu plăcere. Sigur că sunt. Nu spun că voi renunţa imediat (la actorie - n.r.), dar spun că acel moment nu este prea departe", a declarat actorul, la o emisiune care urmează să fie difuzată pe BBC, informează tabloidul britanic The Sun, citat de agenția Mediafax.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. 
Actor versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, dar şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom" şi, mai ales, în colaborările sale cinematografice cu regizorul Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Corpse Bride/ Mireasa moartă", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows", notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod